Oris Whale Shark Limited Edition

1850,00 

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

uudenveroinen Oris Whale Shark Limited Edition ref.798 7754 4175, valmistettu 2016 kpl, vuosimalli 2021, kellotaulu jäljittelee Valashain ihoa, GMT toiminto, 300 m vedenpitävyys,  kello on ostettu Suomalaiselta Ad,ltä. Kellon koko 43.5 mm, Oris 798 automaattikoneisto antaa 42 h käyntivaran. Kellon mukaan kuuluu alkuperäinen käyttämätön teräsranneke sekä kuvassa näkyvä Oriksen kumi/nahka ranneke. kello on full set. Rekisteröitymällä kolmen vuoden pidennetty takuu. Vaihto -ja Rahoitus
https://www.oris.ch/en/myorisaccount/login

Sveitsiläinen Oris tekee taasen mallistollaan ihmeitä, uusi Oris Whale Shark Limited Edition -kellomallilla Oris suojelee uhanalaisen valashain elinymäpäristöä.

Atlantilla, Intian valtamerellä ja Tyynellämerellä tavattava valashai on suurin hailaji ja maailman suurin kala, joka voi kasvaa yli 12 metriä pitkäksi ja painaa peräti 15 tonnia. Valashain kanta on ollut jo pitkään laskussa, ja se on luokiteltu erittäin uhanalaiseksi lajiksi. Oris-lähettiläs Gerardo del Villar on seurannut ja kuvannut valashaita jo 15 vuoden ajan, ja hänen työnsä kautta valashaiden ahdinko on tullut paremmin ihmisten tietoisuuteen. Lempeä valashai on merkittävä osa merten ekosysteemiä, ja ilman sitä, voi ekosysteemin romahtaminen olla edessä. Villarin mukaan tärkeimmät toimenpiteet ovat luonnonsuojelualueiden perustaminen, saasteiden vähentäminen, ja ilmastonmuutoksen jarruttaminen.